sortuj według: nazwa produktu | cena | data dodania
BIO Mąka bananowa (plantatowa). Mąka z bananów warzywnych (plantany, platany) jest neutralna w smaku można więc przyrządzać z niej dania zarówno słodkie jak i wytrawne. Doskonała także jako zagęszczacz do zup lub sosów. masa...
13.23 zł zł brutto
BIO Mąka bananowa (plantatowa) z bananów warzywnych (plantany, platany) jest neutralna w smaku można więc przyrządzać z niej dania zarówno słodkie jak i wytrawne. Doskonała także jako zagęszczacz do zup lub sosów. masa...
23.99 zł zł brutto
BIO Mąkę kasztanową uzyskuje się ze zmielenia kasztanów jadalnych. Charakteryzuje się słodkim, lekko orzechowym smakiem. Jest naturalnie bezglutenowa. Może stanowić substytut innych mąk lub dodatek do nich. Doskonała do...
13.65 zł zł brutto
BIO Mąkę kasztanową uzyskuje się ze zmielenia kasztanów jadalnych. Charakteryzuje sie słodkim, lekko orzechowym smakiem. Jest naturalnie bezglutenowa. Może stanowić substytut innych mąk lub dodatek do nich. Doskonała do domowych...
24.89 zł zł brutto
BIO Mąka kokosowa ma słodkawy smak i pięknie pachnie kokosem. Jest doskonała jako dodatek do wypieków, deserów oraz budyniów. Należy pamiętać o odpowiednim zwiększeniu ilości używanych płynów ponieważ mąka ta ma wysokie...
13.59 zł zł brutto
BIO Mąka z kokosów ma słodkawy smak i pięknie pachnie kokosem. Jest doskonała jako dodatek do wypieków, deserów oraz budyniów. Należy pamiętać o odpowiednim zwiększeniu ilości używanych płynów ponieważ mąka ta ma wysokie...
5.19 zł zł brutto
BIO Mąka kokosowa ma słodkawy smak i pięknie pachnie kokosem. Jest doskonała jako dodatek do wypieków, deserów oraz budyniów. Należy pamiętać o odpowiednim zwiększeniu ilości używanych płynów ponieważ mąka ta ma wysokie...
4.93 zł zł brutto
BIO Mąka ze zmielonych ziaren ciecierzycy o lekko orzechowym posmaku jest popularnym składnikiem kuchni hinduskiej. Doskonale absorbuje płyny może więc zastąpić jajko jako spoiwo w gołąbkach, pulpetach, burgerach. Znakomita również do...
18.06 zł zł brutto
BIO Mąka z mielonych ziaren ciecierzycy o lekko orzechowym posmaku jest popularnym składnikiem kuchni hinduskiej. Doskonale absorbuje płyny może więc zastąpić jajko jako spoiwo w gołąbkach, pulpetach, burgerach. Znakomita...
11.54 zł zł brutto
BIO Migdały mielone / mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych nieprażonych nasion migdałowca. Charakteryzuje się delikatnym, słodkim smakiem, bardzo sycąca. Idealna do zagęszczania sosów i zup. Doskonała także jako...
9.44 zł zł brutto
BIO Migdały mielone / mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych nieprażonych nasion migdałowca. Charakteryzuje się delikatnym, słodkim smakiem, bardzo sycąca. Idealna do zagęszczania sosów i zup. Doskonała także...
69.90 zł zł brutto
BIO Migdały mielone / mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych nieprażonych nasion migdałowca. Charakteryzuje się delikatnym, słodkim smakiem, bardzo sycąca. Idealna do zagęszczania sosów i zup. Doskonała także...
19.95 zł zł brutto
BIO Migdały mielone / mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych nieprażonych nasion migdałowca. Charakteryzuje się delikatnym, słodkim smakiem, bardzo sycąca. Idealna do zagęszczania sosów i zup. Doskonała także jako...
18.95 zł zł brutto
BIO Mąka / skrobia ziemniaczana pozyskiwana z bulw pędowych ziemniaków. Idealnie sprawdza się jako zagęstnik do zup i sosów, ale również do wyrobu domowego kisielu, budyniu, klusek i ciast. masa netto: 500gskładniki:...
9.99 zł zł brutto
Produkt chwilowo niedostępny
BIO Tapioka (skrobia z manioku) jest to produkt skrobiowy otrzymywany z manioku. Świetnie sprawdza się jako środek zagęszczający do zup, sosów, kisieli czy budyniu. Polecana w szczególności dla osób chorujących na miażdżycę lub...
6.29 zł zł brutto
BIO Tapioka (skrobia z manioku). Tapioka jest to produkt skrobiowy otrzymywany z manioku. Świetnie sprawdza się jako środek zagęszczający do zup, sosów, kisieli czy budyniu. Polecana w szczególności dla osób chorujących na miażdżycę...
5.98 zł zł brutto