sortuj według: nazwa produktu | cena | data dodania
Pektyna to naturalny środek żelujący do wyrobu dżemów, marmolad, galaretek, konfitur.Pektyna amidowana wymaga mniejszego dodatku cukru.Porcja 30g na 2 kg owoców i 1 kg cukru. Do owoców gotowanych z dodatkiem pektyny cukier...
161.99 zł zł brutto
Produkt chwilowo niedostępny
Masło klarowane ghee czyli oczyszczone metodą tradycyjną. Podczas długotrwałego procesu podgrzewania następuje oddzielenie substancji stałych (zanieczyszczeń) od ciekłego masła. Masło ghee jest doskonałe do smażenia, pieczenia,...
69.99 zł zł brutto
Drobne płatki drożdżowe mogą być dodatkiem do zup, sosów, pasztetów, sałatek, kanapek i musli. Dzięki delikatnemu smakowi i aromatowi nie wpływają na smak potraw.waga: 500gskładniki: drożdże suszone 100% wartość...
42.99 zł zł brutto
Soda oczyszczona jest doskonałym zamiennikiem większości chemicznych środków czystości. Można jej używać do sprzątania praktycznie wszystkich powierzchni w domu. Doskonale czyści fugi, zlewy, dywany, garnki oraz blaty w kuchni czy...
39.90 zł zł brutto
Kwasek cytrynowy to bezwonny, krystaliczny proszek często wykorzystywany w gospodarstwach domowych i przemyśle spożywczym jako regulator kwasowości (w napojach, dżemach, galaretkach) oraz przeciwutleniacz (przy produkcji majonezów,...
38.90 zł zł brutto
Masło klarowane ghee czyli oczyszczone metodą tradycyjną. Podczas długotrwałego procesu podgrzewania następuje oddzielenie substancji stałych (zanieczyszczeń) od ciekłego masła. Masło ghee jest doskonałe do smażenia, pieczenia,...
38.84 zł zł brutto
Kwas L- askorbinowy zwany witaminą C pomaga w utrzymaniu prawidłowego funkcjonowania układu odpornościowego, w trakcie intensywnych ćwiczeń fizycznych i po nich. Korzystne działanie występuje w przypadku spożywania 200...
37.99 zł zł brutto
Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej oraz skórek owoców cytrusowych. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy. Pektyna amidowana wymaga mniejszego dodatku...
36.40 zł zł brutto
Pektyna to naturalny środek żelujący do wyrobu dżemów, marmolad, galaretek, konfitur.Pektyna amidowana wymaga mniejszego dodatku cukru.Porcja 30g na 2 kg owoców i 1 kg cukru. Do owoców gotowanych z dodatkiem pektyny cukier...
36.40 zł zł brutto
Olej kokosowy virgin uzyskuje się poprzez rozdrobnienie miazgi kokosowej, następnie suszenie jej w kontrolowanej temperaturze i poddanietłoczeniu na zimno w prasie śrubowej. Jest bardziej wartościowy od bezzapachowego, pięknie pachnie i...
25.84 zł zł brutto
Produkt chwilowo niedostępny
Sól gorzka to związek mineralny: siedmiowodny siarczan magnezu. Ma szerokie zastosowanie: rozluźnia układ nerwowy, łagodzi bóle pleców, bóle mięśni. Polepsza samopoczucie, wygląd skóry, dostarcza energii. Może być...
32.60 zł zł brutto
Owoce żurawiny, które bezpośrednio po zebraniu zostały poddane procesowi liofilizacji.Mogą być stosowane tak, jak świeże owoce: spożywane bezpośrednio lub dodawane do wypieków, deserów, musli, koktajli. Dzięki liofilizowaniu...
32.54 zł zł brutto
Produkt chwilowo niedostępny
Owoce mango, które bezpośrednio po zebraniu zostały poddane procesowi liofilizacji.Mogą być stosowane tak, jak świeże owoce: spożywane bezpośrednio lub dodawane do wypieków, deserów, musli, koktajli. Dzięki liofilizowaniu owoce...
31.49 zł zł brutto
Semolina to gruboziarnista mąka pszenna otrzymywana ze zmielonych ziaren pszenicy durum. Doskonała do wyrobu makaronów, które po ugotowaniu mają jasnożółty kolor i nie sklejają się. Nadaje się również do wyrobu pizzy, a także do...
30.35 zł zł brutto
Aromatyczne wiśnie bez pestek, które zostały poddane procesowi liofilizacji.Mogą być stosowane tak, jak świeże owoce: spożywane bezpośrednio lub dodawane do wypieków, deserów, musli, koktajli. Dzięki liofilizowaniu owoce...
29.90 zł zł brutto
Produkt chwilowo niedostępny
Delikatne, chrupiące i pachnące maliny, które bezpośrednio po zebraniu zostały poddane procesowi liofilizacji.Mogą być stosowane tak, jak świeże owoce: spożywane bezpośrednio lub dodawane do wypieków, deserów, musli,...
29.39 zł zł brutto
Produkt chwilowo niedostępny
Agar- agar to naturalna substancja żelująca pochodząca z krasnorostów.Jest bezsmakowy i bezpieczniejszy od żelatyny. Doskonały do mięs, ryb, ciast i deserów. Rozpuszcza się w temperaturze powyżej 80ºC (najlepiej dodać go...
28.45 zł zł brutto
Pektyna to naturalny środek żelujący do wyrobu dżemów, marmolad, galaretek, konfitur.Pektyna amidowana wymaga mniejszego dodatku cukru.Porcja 30g na 2 kg owoców i 1 kg cukru. Do owoców gotowanych z dodatkiem pektyny cukier...
34.58 zł zł brutto
Olej kokosowy virgin pozyskuje się poprzez rozdrobnienie miazgi kokosowej, następnie suszenie jej w kontrolowanej temperaturze i poddanie tłoczeniu na zimno w prasie śrubowej. Olej kokosowy virgin jest bardziej wartościowy od...
27.20 zł zł brutto
Produkt chwilowo niedostępny
Szałwia hiszpańska jest rośliną uprawianą w południowej części Meksyku oraz Gwatemali. W celach handlowych wykorzystuje się jej nasiona. Całe lub zmielone nasiona Chia można dodawać do musli, jogurtów, sałatek oraz...
24.99 zł zł brutto