BIO Imbir kandyzowany z cukrem trzcinowym. Korzenia imbiru w kuchni używa się do przyprawiania potraw azjatyckich, w smaku jest palący i lekko gorzki.
Świetnie smakuje napój lub herbata z imbirem i miodem.
masa netto: 250g
składniki: imbir* 55%, cukier trzcinowy* 45% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
wartość odżywcza w 100g:
- wartość energetyczna: 1300kJ/306kcal
- tłuszcz: 0,0g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0g
- węglowodany: 76,0g w tym cukry: 72,0g
- białko: 0,0g
- sól: 0,04g
Może zawierać alergeny: zboża zawierające gluten, orzechy i sezam.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkt rolnictwa ekologicznego.
producent:
BATOM.PL Józef Leśniak
ul. Fieldorfa- Nila 17
31-209 Kraków
Polska
tel.: +48 12 626 00 70 www.batom.pl