Ekologiczny krem orzechowo-czekoladowy. BIO krem z orzechów laskowych z kakao to pyszny dodatek do pieczywa, naleśników, gofrów, do urozmaicenia deserów.
masa netto: 180 g
składniki: cukier trzcinowy*, orzechy laskowe* 16%, olej słonecznikowy*, odtłuszczone kakao w proszku* 9%, odtłuszczone mleko w proszku*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyna słonecznikowa, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)
wartość odżywcza w 100 g:
wartość energetyczna: 2141 kJ / 512 kcal
tłuszcz: 27 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g
węglowodany: 59 g w tym cukry: 55 g
błonnik: 4,0 g
białko: 6,3 g
sól: 0,1 g
Produkt może zawierać inne orzechy oraz soję.
Produkt rolnictwa ekologicznego.