sortuj według: nazwa produktu | cena | data dodania
Mąka żytnia typ 2000 pełnoziarnista (razowa) czyli z pełnego przemiału całego ziarna. Polecana do wypieku ciemniejszego chleba żytniego, mieszanego, ciasta makaronowego, do sporządzania zakwasu na żur. masa netto:...
9.45 zł zł brutto
Mąka pszenna otrzymywana poprzez rozdrobnienie oczyszczonych ziaren pszenicy. Doskonała do wypieków (cista drożdżowego, naleśnikowego, kruchego) i dań mącznych (kopytka, knedle, kluski). składniki: mąka pszenna tortowa typ 480*...
11.25 zł zł brutto
Mąka kukurydziana znakomita do przyrządzania pieczywa, ciastek, deserów oraz do zagęszczania zup i sosów. Niezastąpiona w tradycyjnej meksykańskiej tortilli, do wyrobu chipsów, chrupek i słodyczy. Produkt...
7.25 zł zł brutto
BIO Mąka ryżowa pełnoziarnista ma słodkawy smak i zapach. Jest doskonała jako dodatek do wypieków. Może być wykorzystywana do zagęszczania zup, sosów, dań mięsnych. masa netto: 250gskładniki: mąka ryżowa pełnoziarnista*...
6.93 zł zł brutto
BIO Mąka kukurydziana jest znakomita do przyrządzania pieczywa, ciastek, deserów oraz do zagęszczania zup i sosów. Niezastąpiona w tradycyjnej meksykańskiej tortilli, do wyrobu chipsów, chrupek i słodyczy. masa...
8.61 zł zł brutto
BIO Mąka gryczana uzyskiwana ze zmielonych nasion gryki. Może być używana do wypieku ciast, naleśników, makaronów. Zazwyczaj miesza się ją z mąką pszenną gdyż sama posiada charakterystyczny, goryczkowy posmak. masa...
10.49 zł zł brutto
Mąka orkiszowa gładka świetnie nadaje się do naleśników, na zacierki, do zagęszczania sosów, na pierogi itp. wartość odżywcza w 100g: • wartość energetyczna: 1447kJ/341kcal • tłuszcz: 1,3g ...
12.38 zł zł brutto
Mąka orkiszowa typ 2000 pełnoziarnista (razowa) może być wykorzystywana samodzielnielub w połączeniu z innymi mąkami do wypieku chleba, ciast, ciastek, naleśników, klusek, placuszków. składniki: mąka orkiszowa razowa* 100%...
8.09 zł zł brutto
Produkt chwilowo niedostępny
BIO skrobia ziemniaczana to doskonały zagęstnik sosów, zup, kisieli, budyniów. Ekologiczna mąka ziemniaczana (potato starch) pozyskiwana z certyfikowanych ziemniaków. masa netto: 500 g składniki: skrobia ziemiaczana* 100%...
13.65 zł zł brutto
BIO Mąka jaglana z obłuszczonego ziarna prosa charakteryzuje się orzechowym aromatem i słodko- gorzkim posmakiem. Bardzo dobrze łączy się z mąką pszenną. Idealna do wyrobu ciasteczek w połączeniu z mąką ryżową, do naleśników...
8.79 zł zł brutto
BIO Mąka ryżowa pełnoziarnista ma słodkawy smak i zapach. Jest doskonała jako dodatek do wypieków. Może być wykorzystywana do zagęszczania zup, sosów, dań mięsnych. masa netto: 250gskładniki: mąka ryżowa pełnoziarnista*...
6.58 zł zł brutto
BIO Mąka kukurydziana jest znakomita do przyrządzania pieczywa, ciastek, deserów oraz do zagęszczania zup i sosów. Niezastąpiona w tradycyjnej meksykańskiej tortilli, do wyrobu chipsów, chrupek i słodyczy. masa...
7.75 zł zł brutto
BIO Mąka gryczana uzyskiwana ze zmielonych nasion gryki. Może być używana do wypieku ciast, naleśników, makaronów. Zazwyczaj miesza się ją z mąką pszenną gdyż sama posiada charakterystyczny, goryczkowy posmak. masa...
9.97 zł zł brutto
BIO Mąka jaglana z obłuszczonego ziarna prosa charakteryzuje się orzechowym aromatem i słodko- gorzkim posmakiem. Bardzo dobrze łączy się z mąką pszenną. Idealna do wyrobu ciasteczek w połączeniu z mąką ryżową, do naleśników i...
8.35 zł zł brutto
Skrobia kukurydziana w proszku jest idealna do zagęszczania potraw, ciast oraz tortów, a także do przygotowania deserów i sosów. składniki: skrobia kukurydziana* (*certyfikowany składnik ekologiczny) wartość odżywcza w...
8.39 zł zł brutto
BIO Migdały mielone / mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych nieprażonych nasion migdałowca. Charakteryzuje się delikatnym, słodkim smakiem, bardzo sycąca. Idealna do zagęszczania sosów i zup. Doskonała także...
19.95 zł zł brutto
BIO mąka z topinamburu, bezglutenowa. Ze względu na dużą zawartość węglowodanu- inuliny, szczególnie polecana dla diabetyków. Ekologiczna mąka z topinamburu jest źródłem błonnika, żelaza, potasu i witaminy B1. Topinambur pochodzi z...
30.40 zł zł brutto
BIO Mąka orkiszowa biała drobna typ 550. Mąkę orkiszową można wykorzystywać samodzielnie lub w połączeniu z innymi mąkami. Przeznaczona jest do wypieku chleba, ciast, ciastek, naleśników, klusek oraz placuszków.masa...
8.82 zł zł brutto
BIO Mąkę kasztanową uzyskuje się ze zmielenia kasztanów jadalnych. Charakteryzuje się słodkim, lekko orzechowym smakiem. Jest naturalnie bezglutenowa. Może stanowić substytut innych mąk lub dodatek do nich. Doskonała do...
13.65 zł zł brutto
BIO Mąkę kasztanową uzyskuje się ze zmielenia kasztanów jadalnych. Charakteryzuje sie słodkim, lekko orzechowym smakiem. Jest naturalnie bezglutenowa. Może stanowić substytut innych mąk lub dodatek do nich. Doskonała do domowych...
24.89 zł zł brutto