sortuj według: nazwa produktu | cena | data dodania
Pektyna to naturalny środek żelujący do wyrobu dżemów, marmolad, galaretek, konfitur.Pektyna amidowana wymaga mniejszego dodatku cukru.Porcja 30g na 2 kg owoców i 1 kg cukru. Do owoców gotowanych z dodatkiem pektyny cukier...
161.99 zł zł brutto
Produkt chwilowo niedostępny
Drobne płatki drożdżowe mogą być dodatkiem do zup, sosów, pasztetów, sałatek, kanapek i musli. Dzięki delikatnemu smakowi i aromatowi nie wpływają na smak potraw.waga: 500gskładniki: drożdże suszone 100% wartość...
42.99 zł zł brutto
Kwasek cytrynowy to bezwonny, krystaliczny proszek często wykorzystywany w gospodarstwach domowych i przemyśle spożywczym jako regulator kwasowości (w napojach, dżemach, galaretkach) oraz przeciwutleniacz (przy produkcji majonezów,...
38.90 zł zł brutto
Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej oraz skórek owoców cytrusowych. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy. Pektyna amidowana wymaga mniejszego dodatku...
36.40 zł zł brutto
Pektyna to naturalny środek żelujący do wyrobu dżemów, marmolad, galaretek, konfitur.Pektyna amidowana wymaga mniejszego dodatku cukru.Porcja 30g na 2 kg owoców i 1 kg cukru. Do owoców gotowanych z dodatkiem pektyny cukier...
36.40 zł zł brutto
Agar- agar to naturalna substancja żelująca pochodząca z krasnorostów.Jest bezsmakowy i bezpieczniejszy od żelatyny. Doskonały do mięs, ryb, ciast i deserów. Rozpuszcza się w temperaturze powyżej 80ºC (najlepiej dodać go...
28.45 zł zł brutto
Pektyna to naturalny środek żelujący do wyrobu dżemów, marmolad, galaretek, konfitur.Pektyna amidowana wymaga mniejszego dodatku cukru.Porcja 30g na 2 kg owoców i 1 kg cukru. Do owoców gotowanych z dodatkiem pektyny cukier...
34.58 zł zł brutto
Laska wanilii doskonała do aromatyzowania wypieków, ciast, słodkich deserów, sosów, nalewek. waga: ~3gskładniki: wanilia laska 100%
27.80 zł zł brutto
Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej oraz skórek owoców cytrusowych. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy. Pektyna amidowana wymaga mniejszego dodatku...
34.58 zł zł brutto
Drobne płatki drożdżowe mogą być dodatkiem do zup, sosów, pasztetów, sałatek, kanapeki musli. Dzięki delikatnemu smakowi i aromatowi nie wpływają na smak potraw.waga: 250gskładniki: drożdże suszone 100% wartość...
22.59 zł zł brutto
Kwasek cytrynowy to bezwonny, krystaliczny proszek, często wykorzystywany w gospodarstwach domowych i przemyśle spożywczym jako regulator kwasowości (w napojach, dżemach, galaretkach) oraz przeciwutleniacz (przy produkcji majonezów, sosów)....
21.90 zł zł brutto
Drobne płatki drożdżowe mogą być dodatkiem do zup, sosów, pasztetów, sałatek, kanapek i musli. Dzięki delikatnemu smakowi i aromatowi nie wpływają na smak potraw.waga: 150gskładniki: drożdże suszone 100% wartość...
15.89 zł zł brutto
Drobne płatki drożdżowe mogą być dodatkiem do zup, sosów, pasztetów, sałatek, kanapek i musli. Dzięki delikatnemu smakowi i aromatowi nie wpływają na smak potraw.waga: 120gskładniki: drożdże suszone 100% wartość...
14.99 zł zł brutto
Pektyna to naturalny środek żelujący do wyrobu dżemów, marmolad, galaretek, konfitur.Pektyna amidowana wymaga mniejszego dodatku cukru.Porcja 30g na 2 kg owoców i 1 kg cukru. Do owoców gotowanych z dodatkiem pektyny cukier...
9.70 zł zł brutto
Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej oraz skórek owoców cytrusowych. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy. Pektyna amidowana wymaga mniejszego dodatku...
9.70 zł zł brutto
Tapioka jest to produkt skrobiowy otrzymywany z manioku. Ma ona postać małych ziarenek, które pęcznieją w wodzie. Świetnie sprawdza się jako środek zagęszczający do zup, sosów, kisieli czy budyniu. Polecana w szczególności dla...
9.66 zł zł brutto
Drobne płatki drożdżowe mogą być dodatkiem do zup, sosów, pasztetów, sałatek, kanapek i musli. Dzięki delikatnemu smakowi i aromatowi nie wpływają na smak potraw.masa netto: 120gskładniki: drożdże suszone...
14.24 zł zł brutto
Naturalny sok z cytryn sycylijskich polecany do napojów, deserów, marynat i sosów. Włoski, świeży sok cytrynowy NFC, nie z koncentratu. Produkt pasteryzowany. objętość netto: 250 ml składniki: sok z cytryn...
8.99 zł zł brutto
Perełki skrobiowe (powstałe ze skrobi z korzenia manioku) o neutralnym smaku i zapachu.Mogą stanowić zagęszczacz do zup, sosów lub bazę dla puddingów, deserów i herbat bubble tea. Perełki namoczyć w wodzie (2h) a następnie...
8.39 zł zł brutto
BIO groszek ptysiowy bez dodatku cukru (zawiera naturalnie występujące cukry) to wspaniały dodatek do zup i kremów warzywnych oraz smakowita przekąska. masa netto: 70gskładniki: mąka pszenna*, masa jajowa* (z jaj), tłuszcz kokosowy*,...
7.56 zł zł brutto