BIO chrupki quinoa o smaku pizzy bezglutenowe. Ekologiczna przekąska z mąką z komosy ryżowej o smaku pizzy z dodatkiem oleju kokosowego. Stanowi świetną, zdrową i pyszną przekąskę dla dzieci i dorosłych. Produkt wegański, bezglutenowy, bez GMO.
masa netto: 50 g
składniki: mąka kukurydziana*, mąka z komosy ryżowej* 31%, olej kokosowy bezzapachowy* 15%, mieszanka przypraw* (proszek pomidorowy*, czerwona papryka*, bazylia*, oregano*) 4%, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
wartość odżywcza w 100 g:
wartość energetyczna: 1747 kJ / 414 kcal
tłuszcz: 11 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,2 g
węglowodany: 69 g w tym cukry: 3,5 g
błonnik: 1,4 g
białko: 9,8 g
sól: 1,0 g
Produkt rolnictwa ekologicznego.