BIO czekolada surowa RAW z jagodami Goji. Pyszna gorzka czekolada bogata w magnez i potas z dodatkiem suszonych jagód goji to wyśmienita przekąska do pracy, szkoły, na podróż czy wycieczkę. Dodaje energii, wzmacnia i wprowadza w dobry nastrój. Produkt wegański, bez oleju palmowego. masa netto: 40 g składniki: nieprażone ziarno kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, jagody goji* 5%- zawartość masy kakaowej minimum 65% (*certyfikowany składnik ekologiczny) wartość odżywcza w 100 g:
wartość energetyczna: 2330 kJ / 561 kcal
tłuszcz: 41 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26 g
węglowodany: 37 g w tym cukry: 35 g
błonnik: 10 g
białko: 8,0 g
sól: 0,2 g
Produkt może zawierać orzeszki ziemne i orzechy. Produkt rolnictwa ekologicznego.