BIO granola wytwarzana w technologii 42ºC, która nie dopuszcza do obróbki termicznej żywności. Dzięki niskim temperaturom zachowywane są wszystkie odżywcze wartości. Produkt odpowiedni dla wegan, bezglutenowy, bez dodatku cukru (zawiera cukry naturalnie występujące).
składniki: rodzynki*, jabłka*, słonecznik*, płatki kokosowe* 12,6%, wiórki kokosowe* 12,6%, siemię lniane*, koncentrat soku jabłkowego*, suszone daktyle*, suszone figi* 6,3%, migdały* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
masa netto: 320g
wartość odżywcza w 100g:
- wartość energetyczna: 2160kJ/516kcal
- tłuszcz: 34,7g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14,8g
- węglowodany: 35,5g w tym cukry: 33,6g
- białko: 10,4g
- sól: 0,07g
Może zawierać sezam.
Produkt rolnictwa ekologicznego.