Bezglutenowe gnocchi kopytka ziemniaczane. Kopytka ziemniaczane gnocchi opracowane specjalnie dla osób nietolerujących glutenu, bez laktozy, bez pszenicy.
Opakowanie zawiera 2 porcje.
Czas gotowania: 2 min.
masa netto: 300 g
składniki: dehydrowane płatki ziemniaczane 85% (woda, ziemniaki, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; stabilizator: difosforan disodowy; przeciwutleniacze: palmitynian askorbylu), mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy; substancja konserwująca: kwas sorbinowy
wartości odżywcze na 100 g:
- wartość energetyczna: 686 kJ / 162 kcal
- tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
- węglowodany: 36 g w tym cukry: 0,9 g
- białko: 3,1 g
- sól: 1,0 g
Może zawierać soję.