Bułki bezglutenowe, bez laktozy, soi, pszenicy. Do bezpośredniego spożycia, mogą być podgrzewane w tosterze lub piekarniku.
składniki: woda, skrobia (kukurydziana, tapiokowa, ziemniaczana), mąki (ryżowa, kukurydziana), olej słonecznikowy, drożdże, skoncentrowany sok winogronowy, białko kurze (jaja), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa), cukier
wartość odżywcza w 100g:
• wartość energetyczna: 1075kJ/255kcal
• tłuszcz: 5,1g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6g
• węglowodany: 46,8g
w tym cukry: 2,3g
• błonnik: 2,6g
• białko: 3,6g
• sól: 1,25g
Może zawierać białka mleka.