sortuj według: nazwa produktu | cena | data dodania
BIO Kasza jęczmienna jest jedną z najpopularniejszych kasz w Polsce.Po ugotowaniu idealnie smakuje z duszonymi warzywami, gulaszem, grzybami, sosami. masa netto: 500gskładniki: kasza jęczmienna* 100% (*certyfikowany składnik...
7.50 zł zł brutto
BIO Soczewica czerwona jest to obłuszczona soczewica brązowa. Brak zewnętrznej łupinki sprawia, że jest ona lekkostrawna. Szybko się gotuje i nie wymaga wcześniejszego namaczania. Idealna do zup, sałatek, dań warzywnych i mięsnych. masa...
6.63 zł zł brutto
BIO Kasza jęczmienna pęczak powstaje z obłuszczonego i wypolerowanego ziarna jęczmienia.Stanowi doskonały dodatek do dań mięsnych i wegetariańskich. Polecany także do zup, zapiekanek, do nadziewania gołąbków czy gulaszy. masa...
7.97 zł zł brutto
BIO Ciecierzyca zwana inaczej cieciorką lub grochem włoskim. Potrawy z ciecierzycy wzmacniają odporność organizmu, a także poprawiają stan włosów i świetnie działają na skórę. Doskonała do zup, past do chleba oraz na...
6.37 zł zł brutto
BIO Fasola adzuki wyróżnia się słodkim, delikatnym, lekko orzechowym smakiem, który doskonale komponuje się w potrawach z ryżu i zbóż, zupach, sałatkach, deserach i z mleczkiem kokosowym. masa netto: 250gskładniki: fasolka...
7.59 zł zł brutto
BIO Fasola czerwona kidney posiada charakterystyczny, nerkowaty kształt. Po ugotowaniu idealnie komponuje się w daniach kuchni meksykańskiej i hiszpańskiej, w daniach jednogarnkowych, farszach, pastach, sosach i sałatkach. masa...
9.21 zł zł brutto
Produkt chwilowo niedostępny
BIO Kasza manna jest nie tylko zdrowa ale i smaczna. Po ugotowaniu może być podawana na śniadanie, deser lub stanowić dodatek do sosów, zup i innych potraw. masa netto: 500gskładniki: kasza manna* 100% (*certyfikowany składnik...
8.58 zł zł brutto
BIO Fasola biała Jaś. Fasola stanowi popularny i lubiany składnik zup, sałatek, dań jednogarnkowych. W kuchni wegetariańskiej wykorzystywana do przyrządzania past, pasztetów i kotletów. masa netto: 250gskładniki:...
7.40 zł zł brutto
BIO Fasolkę mung można spożywać zarówno po ugotowaniu jak i na surowo w postaci kiełków. Jest lekkostrawna i łatwo przyswajalna. masa netto: 250gskładniki: fasolka mung* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) wartość...
6.55 zł zł brutto
BIO Soczewica zielona jest pożywna i sycąca może więc stanowić doskonałe urozmaicenie codziennej diety. Po ugotowaniu można dodawać ja do sałatek, zup, dań mięsnych. masa netto: 250gskładniki: soczewica zielona* 100%...
8.07 zł zł brutto
BIO kasza jaglana polska. Ekologiczna kasza jaglana jest lekkostrawna, a gotowana w wodzie z mlekiem zyskuje delikatny smak. Jest idealna do dań mięsnych, warzywnych, deserów. Przykładowy sposób przygotowania: kaszę płuczemy na sitku...
6.55 zł zł brutto
BIO Orkisz ziarno jest ziarnem wysoko pożywnym a do tego wartościowszym i łagodniejszym niż inne zboża. Wyróżnia się wyjątkowym, orzechowym smakiem i aromatem. masa netto: 500gskładniki: ziarno orkisz* 100% (*certyfikowany...
8.09 zł zł brutto
BIO Fasola czarna po ugotowaniu ma lekko słodki smak. Stanowi istotny składnik w daniach kuchni meksykańskiej. Idealnie komponuje się w daniach jednogarnkowych, zupach, sałatkach. masa netto: 500gskładniki: fasolka czarna* 100%...
12.53 zł zł brutto
BIO Ryż brązowy okrągły. Ziarno ryżu brązowego jest uznawane za jedną z najwartościowszych odmian ryżu. O jego zaletach stanowią: bogactwo naturalnych składników, oraz oryginalny, lekko orzechowy smak. Ryż brązowy okrągły ma...
10.73 zł zł brutto
BIO kasza jaglana polska. Ekologiczna kasza jaglana jest lekkostrawna, a gotowana w wodzie z mlekiem zyskuje delikatny smak. Jest idealna do dań mięsnych, warzywnych, deserów. Przykładowy sposób przygotowania: kaszę płuczemy na...
7.50 zł zł brutto
BIO kasza jaglana polska. Ekologiczna kasza jaglana jest lekkostrawna, a gotowana w wodzie z mlekiem zyskuje delikatny smak. Jest idealna do dań mięsnych, warzywnych, deserów. Przykładowy sposób przygotowania: kaszę płuczemy na...
7.34 zł zł brutto
BIO Ziarno kukurydzy na popcorn. masa netto: 250gskładniki: kukurydza ziarno* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna: 1531kJ/363 kcal tłuszcz: 4,7g w tym kwasy...
5.99 zł zł brutto
BIO Ryż czerwony jest równie wartościowy jak Basmati. Smaczny a dodatkowo potrafi urozmaicić potrawy zarówno oryginalnym smakiem jak i swoją barwą. Najlepiej komponuje się z warzywami, drobiem oraz w sałatkach. masa...
6.64 zł zł brutto
Produkt chwilowo niedostępny
BIO fasola czerwona kidney w zalewie. Ekologiczna fasola czerwona kidney to produkt gotowy do spożycia, który można dodawać do sałatek, mięs, dań warzywnych. Produkt wegański. masa netto: 400 gskładniki: fasola czerwona kidney* 60%, woda...
6.29 zł zł brutto
BIO Ryż biały okrągły. Ryż biały jest najpopularniejszy wśród ryżów. Powstaje przez polerowanie ziarenek i jest pozbawiony brązowej, wartościowej otoczki. Ryż biały okrągły ma delikatniejszą strukturę niż ryż długoziarnisty,...
11.01 zł zł brutto