Białko serwatkowe naturalne izolat o naturalnym smaku. Izolat białka z serwatki niskowęglowodanowy, o obniżonej zawartości cukru. Przeznaczony dla osób o zwiększonym zapotrzebowaniu na białko, dążących do rozbudowania masy mięśniowej, dla sportowców.
Sposób przygotowania: wymieszaj 2 miarki (40 g) produktu z 250 ml wody, mleka lub soku. Spożywać 1- 3 razy dziennie. Kraj pochodzenia: Polska.
masa netto: 500 g
składniki: izolat białek serwatkowych w proszku [izolat białek serwatkowych w proszku (z mleka), emulgator: lecytyna słonecznikowa]
wartości odżywcze na 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1566 kJ / 369 kcal
- tłuszcz: 1,0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
- węglowodany: 0,4 g w tym cukry: 0,4 g
- białko: 87 g
- sól: 0,6 g
Produkt może zawierać orzechy oraz gluten.