BIO tortilla warzywna produkowana w technologii 42ºC, która nie dopuszcza do
obróbki termicznej żywności. Dzięki niskim temperaturom zachowywane są wszystkie odżywcze wartości. Produkt odpowiedni dla wegan, bezglutenowy, bez laktozy, bez dodatku cukru (zawiera cukry naturalnie występujące).
masa netto: 100g
składniki: jabłko*, siemię lniane*, marchew* 45%, babka jajowata*, cebula* 11%, curry*, sól morska, chilli* (certyfikowany składnik ekologiczny)
wartość odżywcza w 100g:
- wartość energetyczna: 2150,3kJ/513,59kcal
- tłuszcz: 27,2g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3g
- węglowodany: 39,7g w tym cukry: 30,7g
- białko: 13,3g
- sól: 0,9g
Może zawierać orzechy i sezam.
Produkt rolnictwa ekologicznego.