BIO Kozieradka nasiona na kiełki.
Kiełki zwane
pokarmem życia zawierają skoncentrowane ilości witamin, związków
mineralnych, białka, enzymów oraz wielu innych cennych substancji. Można
dodawać je do sałatek, zup, twarożku, posypywać nimi kanapki. Najlepiej
jeść je na surowo bo wtedy są najwartościowsze, tylko kiełki roślin
strączkowych trzeba sparzyć wrzątkiem.
Czas namaczania: 6 - 8 godzin.
Czas kiełkowania: 3 - 5 dni.
Podlewać dwa razy dziennie.
masa netto: 40g
składniki: kozieradka* nasiona na kiełki (* certyfikowany składnik ekologiczny)
Może zawierać alergeny: zboża zawierające gluten, orzechy i sezam.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkt rolnictwa ekologicznego.
producent:
BATOM.PL Józef Leśniak
ul. Fieldorfa- Nila 17
31-209 Kraków
Polska
tel.: +48 12 626 00 70 www.batom.pl