sortuj według: nazwa produktu | cena | data dodania
BIO Kasza jęczmienna jest jedną z najpopularniejszych kasz w Polsce.Po ugotowaniu idealnie smakuje z duszonymi warzywami, gulaszem, grzybami, sosami. masa netto: 500gskładniki: kasza jęczmienna* 100% (*certyfikowany składnik...
7.50 zł zł brutto
BIO Soczewica czerwona jest to obłuszczona soczewica brązowa. Brak zewnętrznej łupinki sprawia, że jest ona lekkostrawna. Szybko się gotuje i nie wymaga wcześniejszego namaczania. Idealna do zup, sałatek, dań warzywnych i mięsnych. masa...
6.63 zł zł brutto
BIO Kasza jęczmienna pęczak powstaje z obłuszczonego i wypolerowanego ziarna jęczmienia.Stanowi doskonały dodatek do dań mięsnych i wegetariańskich. Polecany także do zup, zapiekanek, do nadziewania gołąbków czy gulaszy. masa...
7.97 zł zł brutto
BIO Ciecierzyca zwana inaczej cieciorką lub grochem włoskim. Potrawy z ciecierzycy wzmacniają odporność organizmu, a także poprawiają stan włosów i świetnie działają na skórę. Doskonała do zup, past do chleba oraz na...
6.37 zł zł brutto
BIO Fasola adzuki wyróżnia się słodkim, delikatnym, lekko orzechowym smakiem, który doskonale komponuje się w potrawach z ryżu i zbóż, zupach, sałatkach, deserach i z mleczkiem kokosowym. masa netto: 250gskładniki: fasolka...
8.37 zł zł brutto
BIO Fasola czerwona kidney posiada charakterystyczny, nerkowaty kształt. Po ugotowaniu idealnie komponuje się w daniach kuchni meksykańskiej i hiszpańskiej, w daniach jednogarnkowych, farszach, pastach, sosach i sałatkach. masa...
7.78 zł zł brutto
BIO Kasza manna jest nie tylko zdrowa ale i smaczna. Po ugotowaniu może być podawana na śniadanie, deser lub stanowić dodatek do sosów, zup i innych potraw. masa netto: 500gskładniki: kasza manna* 100% (*certyfikowany składnik...
8.58 zł zł brutto
BIO Fasola biała Jaś. Fasola stanowi popularny i lubiany składnik zup, sałatek, dań jednogarnkowych. W kuchni wegetariańskiej wykorzystywana do przyrządzania past, pasztetów i kotletów. masa netto: 250gskładniki:...
7.97 zł zł brutto
BIO Fasolkę mung można spożywać zarówno po ugotowaniu jak i na surowo w postaci kiełków. Jest lekkostrawna i łatwo przyswajalna. masa netto: 250gskładniki: fasolka mung* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) wartość...
6.98 zł zł brutto
BIO Soczewica zielona jest pożywna i sycąca może więc stanowić doskonałe urozmaicenie codziennej diety. Po ugotowaniu można dodawać ja do sałatek, zup, dań mięsnych. masa netto: 250gskładniki: soczewica zielona* 100%...
7.49 zł zł brutto
BIO kasza jaglana polska. Ekologiczna kasza jaglana jest lekkostrawna, a gotowana w wodzie z mlekiem zyskuje delikatny smak. Jest idealna do dań mięsnych, warzywnych, deserów. Przykładowy sposób przygotowania: kaszę płuczemy na sitku...
6.08 zł zł brutto
BIO Orkisz ziarno jest ziarnem wysoko pożywnym a do tego wartościowszym i łagodniejszym niż inne zboża. Wyróżnia się wyjątkowym, orzechowym smakiem i aromatem. masa netto: 500gskładniki: ziarno orkisz* 100% (*certyfikowany...
8.45 zł zł brutto
BIO Fasola czarna po ugotowaniu ma lekko słodki smak. Stanowi istotny składnik w daniach kuchni meksykańskiej. Idealnie komponuje się w daniach jednogarnkowych, zupach, sałatkach. masa netto: 500gskładniki: fasolka czarna* 100%...
9.78 zł zł brutto
BIO Ryż brązowy okrągły. Ziarno ryżu brązowego jest uznawane za jedną z najwartościowszych odmian ryżu. O jego zaletach stanowią: bogactwo naturalnych składników, oraz oryginalny, lekko orzechowy smak. Ryż brązowy okrągły ma...
10.59 zł zł brutto
BIO Ziarno żyta łuskane. Żyto jest często uprawianym zbożem. Po zmieleniu jego ziaren uzyskuje się pełnoziarnistą mąkę do wypieku ciemnego czy mieszanego pieczywa lub ciasta na makarony. Płatki żytnie w połączeniu z innymi...
5.99 zł zł brutto
BIO kasza jaglana polska. Ekologiczna kasza jaglana jest lekkostrawna, a gotowana w wodzie z mlekiem zyskuje delikatny smak. Jest idealna do dań mięsnych, warzywnych, deserów. Przykładowy sposób przygotowania: kaszę płuczemy na...
7.97 zł zł brutto
BIO kasza jaglana polska. Ekologiczna kasza jaglana jest lekkostrawna, a gotowana w wodzie z mlekiem zyskuje delikatny smak. Jest idealna do dań mięsnych, warzywnych, deserów. Przykładowy sposób przygotowania: kaszę płuczemy na...
7.80 zł zł brutto
BIO Ryż czerwony jest równie wartościowy jak Basmati. Smaczny a dodatkowo potrafi urozmaicić potrawy zarówno oryginalnym smakiem jak i swoją barwą. Najlepiej komponuje się z warzywami, drobiem oraz w sałatkach. masa...
6.97 zł zł brutto
Produkt chwilowo niedostępny
BIO fasola czerwona kidney w zalewie. Ekologiczna fasola czerwona kidney to produkt gotowy do spożycia, który można dodawać do sałatek, mięs, dań warzywnych. Produkt wegański. masa netto: 400 gskładniki: fasola czerwona kidney* 60%, woda...
6.29 zł zł brutto
BIO Ryż biały okrągły. Ryż biały jest najpopularniejszy wśród ryżów. Powstaje przez polerowanie ziarenek i jest pozbawiony brązowej, wartościowej otoczki. Ryż biały okrągły ma delikatniejszą strukturę niż ryż długoziarnisty,...
10.82 zł zł brutto
Produkt chwilowo niedostępny